Zomercursus Noors

Comments Off on Zomercursus Noors

cropped-Banner3.jpgCursus noorse taal, gecombineerd met leuke en spannende activiteiten, zoals bergwandelen, vissen op zee, fietsen en meer in adembenemend Noord-Noorwegen. Voor de echte natuurliefhebber!

30 juli – 4 augustus 2018

Deze kleinschalige 6-daagse cursus vindt plaats in mijn geboortedorp, Grovfjord,  in Noord-Noorwegen, ongeveer 40 km van Harstad/Narvik Luchthaven.  Je vliegt op vliegveld Harstad/Narvik (sas.no of Norwegian.com) en wordt daar opgehaald met de auto. Je logeert in een hut aan zee, in een eigen slaapkamer of gedeeld met 1 ander persoon. In een van de hutten worden ook de lessen gegeven. De cursus wordt afgerond met een auto-reis naar de prachtige Lofoten-eilanden. De lessen noors zullen in de ochtenden ingepland worden, zodat er voldoende ruimte is voor activiteiten erna. Je krijgt ook praktische opdrachten, waardoor je in contact met de locale mensen komt. De zomercursus 2018 zit helaas al vol, maar volgend jaar gaan we weer, dus meld je interesse maar snel!

De lessen worden afgestemd op het niveau van de cursisten; dit jaar is het voor cursisten niveau A2. De activiteiten plannen wij ook samen in, na de hand van belangen en wensen van de cursisten.

De lessen noors worden verzorgd door Elisabeth Opsahl; ik, dus 🙂

De kosten voor deze cursus bedragen € 900 per cursist. Dit is inbegrepen: Halen/brengen vliegveld Harstad/Narvik, overnachting 6 nachten, 20 klokuren noorse les + alle lesmateriaal, praktijkopdrachten, minstens 3 begeleide activiteiten (bergwandeling, vistocht, fietstocht, stadswandeling enz), afsluitend autoreis naar Lofoten, BTW. Exclusief vliegreis Harstad/Narvik.

Meld je hier aan of mail mij voor meer info.

Hieronder een aantal foto’s van de zomercursus 2018