Groepscursus

Comments Off on Groepscursus

Lessen in een (kleine) groep volgen is heel leuk en leerzaam. En erg gezellig ook 🙂 De groepscursussen tellen drie tot zes deelnemers, zo blijft de groep lekker klein en kunnen wij toch intensief werken met veel aandacht voor ieder cursist(e).

Wij beginnen weer met nieuwe groepen vanaf september 2017, met cursussen zowel voor beginners als voor gevorderden. De lessen zullen in de avonduren plaats vinden (van 20:00-22:00), exacte dagen zijn nader te bepalen. U kunt zich NU inschrijven voor een cursus of even langs komen voor een intake-gesprek (om niveau en doelstellingen te bepalen).

Een standaard groepscursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur. De lessen vinden plaats bij ScandiTaal in den Haag (Zeeheldenkwartier) op een wekelijkse basis. Een cursus behandelt 1 niveau volgens het leerplan noors voor anderstaligen (A1, A2, B1, B2, C1, C2). De kosten bedragen € 550 (inclusief Btw 21 %). De lesboeken moet je zelf kopen, ik kan ze voor je bestellen of je kunt het zelf doen via een nederlandse boekhandel. Alle extra lesmateriaal is in de prijs inbegrepen. Uiteraard krijg je ook koffie/thee en iets lekkers bij de les! 🙂

037  Noorse les 008 Noorse les 001